Thursday, August 8, 2013

Viimeinen postaus

Matkasta on jo kulunut yli kaksi kuukautta. Pidimme jo Heinäkuussa kokouksen, jossa kävimme läpi koko projektin ja keskustelimme mitä olisi voinut tehdä erilailla tai nopeammin. Tarkastelimme myös matkan budjettia, joka oli toteutunut melko tarkasti niin kuin ajattelimmekin esimerkiksi Simo arvioi että bensoihin kuluisi matkalla 200€. Kun tarkistimme paljonko rahaa oli oikeasti mennyt, tulos oli 199.09€, eli aika lähellä arviota. Hyvä Simo!


Lisäksi Anna on käynyt kertomassa projektistamme Lounais-Suomen Partiopiirin u-projektikoulutuksessa ja mä olin kertomassa meidän projektista Hämeen partiolaisten piirileiri Ilveksellä järjestetyssä U-projekti-infossa. Jos säkä käy, niin voi olla että meitä näkyy myös muissa U-projektiin liittyvissä koulutuksissa.



Seuraavassa Partiolehdessä, Täplässä (Hämeen partiolaisten lehti) ja hukkiksessa (Hervannan Hukkien lippukuntalehti) julkaistaan myös jonkinlainen juttu matkastamme. Bongailkaa meidät sieltä. Blogiin tuskin enään tulee uutta tavaraa. Eli ei muuta kun moikka!



-Saku

No comments:

Post a Comment